Recall Healing

En terapimetode, der har til formål at blotlægge tidligere traumer fra underbevidstheden ved at stille de korrekte spørgsmål, for derved at kunne behandle kilden til sygdomme.

Metoden blev udviklet på grundlag af videnskabelige undersøgelser udført af mesterlægerne ved at undersøge tusindvis af patienter. Grundlaget for teknikken er baseret på Ryke Geerd Hamers afhandling, The German New Medicine.

Målet for Recall Healing teknikken er at skabe en dyb bevidsthed om din sygdom og din hjernes adfærd.

Hvordan bruges terapimetoden?

Først sørger jeg for, at du forstår, hvordan din underbevidsthed påvirker dig. Dernæst finder jeg kilden til de faktorer, begivenheder og konflikter, der forårsager din nuværende sygdom. Under sessionen forbindes du med kilden og roden til sygdommen.

  • Jeg ser på livslinjen (med regression fra nutid til fødsel).
  • Vi ser på The Project//Purpose (Programmet Purpose) – 18 måneder før fødsel + 12 første levemåneder, og undersøger traumerne under processen.
  • Jeg laver en stamtræsanalyse, idet traumer oplevet af dine forældre og bedsteforældre manifesterer sig som sygdomme i tidligere generationers kroppe.

Den nye tyske medicinskolens pionerer var Dr. Ryke Geerd Hamer, Dr. Claude Sabbah og Dr.  Gilbert Renaud. Jeg har haft den glæde at studere hos Gilbert Renaud.

Systemet undersøger virkningerne af traumatiske hændelser oplevet i de 9 måneder før undfangelsen, og de første 9 måneder efter. Under graviditeten kan negative tanker fra moderen påvirke hele barnets liv.

Et af de mest almindelige eksempler er at faderen ønsker en dreng og moderen derfor beder for en dreng for at styrke sin status i familien. Men det er en pige og hun begynder at opfatte alle disse tanker og samtaler fra det første øjeblik hun er i moderens mave og familiens ønske om en dreng bliver optaget i hendes underbevidsthed. Efter at være kommet til verden ved hendes underbevidsthed således at for at blive elsket burde hun være en dreng.

Datteren påtager sig en mandlig adfærd og opfører sig mere som en dreng end en pige. Fordi hendes underbevidsthed ikke ønsker at acceptere feminiteten, kan det fx resultere i en tidlig overgangsalder eller andre problematikker som er forbundet med at være kvinde. Det er min opgave som terapeut, når en kvinde klager over tidlig overgangsalder at hjælpe hende med at finde årsagen.

Normalt løses det meste af problemet ved blot at finde og acceptere traumet.